Terasa u bazénu

WPC prkna jako moderní forma dřevěných palubek v sobě spojují atraktivní vlastnosti dřeva a moderních technologií. Prémiová terasová prkna WPC se neštěpí, nepraskají, nehnijí, jsou odolná a stáláVýhodou je i snadná pokládka. Kdykoli je možné WPC terasu rozebrat, případně vyměnit některé prkno. Narozdíl od pokládky keramické dlažby (při které se bez odborníků neobejdete).

WPC terasa u bazénu je bezpečná (nevznikají třísky)

Hlavní výhodou WPC prken pro terasy u bazénu oproti dřevěným je, že se prkna netříští, a jsou proto ideální pro bosé dovádění dětí kolem bazénu. WPC prkna obsahují dřevo z udržitelného lesního hospodářství. Dřevo je doplněno recyklovatelným plastem, který je známý také z potravinářského průmyslu. WPC neobsahují škodlivé látky, barvy jsou odolné proti UV záření. Ihned po instalaci se barva ustálí.

Odolnost vůči slané vodě

WPC prkna jsou odolná vůči slané vodě, lze je tedy bez problémů realizovat u bazénů naplněných slanou vodou. Bazén se slanou vodou se v poslední době stává stále oblíbenějším, protože je nenáročný na údržbu a má dobrou kvalitu vody.

TIP: Moderní řešení pro okolí vašeho bazénu

Moderním řešením okolí bazénu je tzv. nekonečný bazén. Jedná se o řešení, jehož jedna strana byla snížena a utváří tak dojem, že je nekonečná. Toto řešení je obzvláště krásné na terase s bazénem, kdy terasa plynule přechází v bazén a vytváří tak jedinečnou atmosféru.

Možnost propojit přirozeným způsobem interiér s exteriérem

Z WPC jdou udělat i schody a propojit venkovní terasu s terasou u bazénu. WPC prkna slouží pro komfortní chůzi po zahradě. Utvářejte jedinečné cestičky, vstupy do bazénu i celé terasy. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Publikováno: 29. 8. 2022